Een ervaren vakman voor sanitair en verwarming

 

 

Calaq BVBA is het eenmansbedrijf van Wouter Verschueren uit Vremde (Boechout, Antwerpen). Hij is al sinds 1990 actief en heeft veel ervaring in sanitaire en verwarmingsinstallaties.

 

Bij Calaq kunt u terecht voor echt alle werkzaamheden wat betreft installatie, onderhoud en reparatie van verwarming en sanitair. Wouter Verschueren installeert zowel mazoutinstallaties als aardgasverwarming en is ook gespecialiseerd in de plaatsing van vloerverwarming. Het loodgieterswerk bestaat uit installatie, onderhoud en reparatie van al uw sanitair, ook voor depannage.

 

Omdat echt vakwerk voor Calaq de standaard is, bent u verzekerd van professioneel en persoonlijk advies, een vlotte service en de hoogste kwaliteit. En natuurlijk wordt elke afspraak en iedere overeengekomen opleveringstijd stipt en correct nageleefd. Want uw tevredenheid is het enige wat telt.

 

Of het nu gaat om de plaatsing van een nieuwe installatie, de vervanging van sanitaire toestellen of verwarmingsketels,of een kleine maar dringende herstelling aan een radiator, ketel of kraan, Wouter Verschueren staat met zijn expertise altijd voor u klaar. Dus aarzel niet en neem contact op.

 

Nood aan een vakman voor verwarming en sanitair? Bel Calaq op 0475 52 07 80!